Τα 11 καλύτερα χτενίσματα για του Αγίου Βαλεντίνου



Ξεκινήσατε να προετοιμάζεστε για του Αγίου Βαλεντίνου και σας έχει μένει μόνο το να διαλέξετε το hairstyle που θα κάνετε; Σίγουρα το να κάνετε την κατάλληλη επιλογή ανάμεσα από τόσα εντυπωσιακά χτενίσματα που κυκλοφορούν για τις 14 Φλεβάρη δεν είναι και ό.τι πιο εύκολο.


Πέρα όμως από το ποιο σας αρέσει, θα πρέπει να κοιτάξετε και ποιο είναι το πιο λειτουργικό, για να περάσετε όλη την βραδιά ξέγνοιαστη, χωρίς να έχετε συνέχεια το μυαλό σας στα μαλλιά σας. Για να περάσετε λοιπόν μια ευχάριστη βραδιά με τον αγαπημένο σας, διαλέξτε ένα ρομαντικό χτένισμα από τη λίστα που ακολουθεί!

 

 

Όμορφα χτενίσματα για την ημέρα των ερωτευμένων


 

Ατημέλητη κοτσίδα



Είναι από τις πιο εύκολες λύσεις, για όσες δε συνηθίζουν να ασχολούνται και πολύ με τα μαλλιά τους, μιας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα μαζέψετε μια χαμηλή κοτσίδα και να αφήσετε δύο τούφες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό σας.


Αν θέλετε να αναδείξετε ακόμη περισσότερο το χτένισμά σας, μπορείτε να κάνετε μπούκλες τα μαλλιά από την κοτσίδα και κάτω και να τις χτενίσετε απαλά, για να μην είναι πολύ στιλιζαρισμένο το αποτέλεσμα.

 


Χτένισμα με αξεσουάρ μαλλιών



Βέβαια, από την άλλη πλευρά, αν τα μαλλιά σας είναι μεσαία και ήδη κατσαρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα αξεσουάρ μαλλιών για να κάνετε την εμφάνισή σας πιο glamorous.

 


Χαμηλός κότσος στο πλάι



Ένας κότσος στο πλάι θα κάνει την εμφάνισή σας πιο seχy, μιας και θα φωτίσει το πρόσωπό σας και θα αναδείξει καλύτερα το μακιγιάζ σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να κάνετε μια χωρίστρα στο πλάι και να πιάσετε τα μαλλιά σας χαμηλά, αφήνοντας τη φράντζα σας να αγκαλιάζει το πρόσωπό σας.

 

Γαλλικός κότσος



Ένας εναλλακτικός κότσος είναι ο κλασικός γαλλικός ή αλλιώς, όπως τον αποκαλούσαν και παλιότερα, ο κότσος μπανάνα. Εδώ θα πρέπει να μαζέψετε σφιχτά πίσω τα μαλλιά σας, γυρίζοντας τα προς τα μέσα και στερεώνοντάς τα καλά με τσιμπιδάκια.

 


Μαζεμένα μισά μαλλιά



Σειρά έχει ακόμη ένα εύκολο χτένισμα, για το οποίο θα πρέπει να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω και να πάρετεμία τούφα από την κάθε πλευρά, από το μπροστινό μέρος και να τις πλέξετε προς τα πίσω, μέχρι να τις ενώσετε.

 


Ατημέλητη πλεξούδα



Όπως και να το κάνουμε όμως, οι πλεξούδες είναι από τις πιο must επιλογές για τη συγκεκριμένη ημέρα. Εδώ θα πρέπει να κρεπάρετε τα μαλλιά σας για να δώσετε όγκο στο επάνω μέρος και να κάνετε την πλεξούδα σας από το ύψος των αφτιών σας και κάτω.

 


Μοντέρνα πλεξούδα



Μια πιο μοντέρνα εκδοχή όμως είναι και αυτή εδώ, όπου θα πρέπει να ξεκινήσετε την πλεξούδα σας από το κέντρο στο πίσω μέρος και πιο ψηλά και να βάλετε μερικές χοντρές τούφες από το πλάι μέσα στην πλεξούδα σας και από τις δύο πλευρές.

 


Glam 80's χτένισμα



Αν πάλι έχετε φράντζα η οποία έχει μεγαλώσει και θέλετε να την πιάσετε, μπορείτε να κάνετε αυτό το 80's χτένισμα, για το οποίο θα πρέπει να στρίψετε προς τα επάνω τη φράντζα σας, χωρίς όμως να τη σφίξετε πολύ και να τη στερεώσετε με τσιμπιδάκια.

 


Ψηλός κότσος



Ο καλύτερος τρόπος για τραβήξει όλη την προσοχή το όμορφο πρόσωπό σας, είναι να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε έναν ψηλό κότσο. Εδώ όμως θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βάση στο makeup σας, ώστε να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

 


Ανάλαφρες μπούκλες



Πάρτε το ψαλίδι για τις μπούκλες και αφού μαζέψετε ψηλά τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε το για να κάνετε κυματιστά τα μαλλιά από την κοτσίδα και κάτω. Έπειτα, λύστε την κοτσίδα σας και ανοίξτε απαλά τις μπούκλες σας, για να έχετε ένα πιο ανάλαφρο hairstyle.

 


Γαλλική πλεξούδα κοτσίδα



Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε τη γαλλική πλεξούδα με την κοτσίδα σας, πλέκοντας τα μαλλιά σας από μπροστά μέχρι και κάτω από το αφτί σας και να τυλίξετε την κοτσίδα σας με τα μαλλιά σας, αφού τα ισιώσετε πρώτα με τη μασιά.


Πηγή:
www.ediva.gr